O Hotelu

Park Hotel Ivanjica

Hotel Park se nalazi u centru Ivanjice, na obali reke Moravice, pored Tesline hidroelektrane i prelepog vodopada, u srcu Vazdušne Banje. Okružen je prelepim parkom u kojem se, pored šetališta, nalazi i dečji park kao i fudbalski i košarkaški tereni.

Svojim eksterijerom hotel se savršeno uklapa u prirodno okruženje u kojem se nalazi. Enterijer hotela Park dizajniran je po najvišim svetskim standardima i ostavlja izuzetno prijatan utisak na posetioce.

Smeštajni kapacitet hotela čine 62 sobe, 3 standardna apartmana i jedan LUKSUZNI apartman. Sve sobe su opremljene odvojenim kupatilom, velikim LCD televizorima, satelitskom televizijom i kablovskim internetom.

Svim našim gostima 24 sata na raspolaganju su: posluga u sobu, parking sa video nadzorom, praonica veša i hotelsko obezbeđenje.

Dobrodošli

Za odmor, posao ili proslavu

Harmonizujte životnu energiju svog tela i svojih misli, oživite unutrašnju lepotu, izoštrite svoja čula jedinstvenom mešavinom netaknute prirode, čistog vazduha i našeg wellness i spa programa.

Tu su i naši barovi za druženje i opuštanje, kao i nekoliko restorana sa specijalitetima nacionalne kuhinje. Za ljubitelje prirode postoje neprocenjiva prirodna blaga Ivanjice u kojima možete uživati u vašoj ili našoj organizaciji.

Hotel Park je specijalizovan za organizaciju poslovnih i privatnih skupova i zapošljava profesionalne organizatore konferencija, koordinatore i prevodioce.

Hotel ima potpuno opremljen poslovni centar, fleksibilnu uslugu keteringa i nudi sobe različitog ranga za učesnike i organizatore konferencija uz mogućnost odvojene prijave.

Prostorije za sastanke i konferencije opremljene su telefonom, LCD ekranima, super brzim internetom, video bimom i drugom opremom neophodnom za modernu konferenciju.

Ovde, u hotelu Park, stvorićemo nezaboravne trenutke u najsrećnijem danu vašeg života. Naše specijalizovano mesto može da ponudi ceremoniju u zatvorenom i na otvorenom, a naš profesionalni tim za događaje pobrinuće se da sve protekne kako je planirano.

Osim venčanja, u kojima zaista uživamo, možemo ponuditi i druge vrste proslava poput rođendana (od 1 do 101), krštenja i bilo koje druge vrste korporativnih proslava.

Pomoć ili pitanje?