Blog

Golija – Rezervat Biosfere i Ski centar regiona

Golija je, bez sumnje, jedna od najlepših planina Srbije i nosi epitet Vazdušne Banje. Zbog niza specifičnosti i karakteristika, Vlada Srbije je Goliju proglasila Parkom prirode prve kategorije a UNESCO kategorisao kao Rezervat Biosfere.

Read More

Jesenji porodični paket

Ove jeseni, uživajte sa svojim najmilijima po EKSTRA POVOLJNOJ ceni uz Jesenji Porodični Paket Hotela Park Ivanjica.

Read More

Bezbedni u Hotelu Park Ivanjica – Mere zaštite od COVID19

U cilju sprečavanja širenja pandemije i zaštite zadravlja naših gostiju i zaposlenih, Hotel Park Ivanjica sprovodi niz propisanih epidemioloških mera, u skladu sa trenutnom situacijom: Kompletno osoblje i menadžment Hotela upoznat je sa novim propisima o suzbijanju pandemije Kompletno osoblje nosi propisanu zaštitu koja se ogleda u nošenju zaštitnih maski Sredstva za dezinfekciju ruku i

Read More

Porodični PROMO paket – Uživanje za celu porodicu

Provedite nezaboravne trenutke sa vašom porodicom okruženi prirodom, uz Porodični PROMO paket Hotela Park Ivanjica. Za sve roditelje, kao i za naše najmlađe goste, pripremili smo specijalni popust:

Read More

Bazen+Sauna po PROMO ceni u Hotelu Park

Ne dozvolite da Vam loše vreme pokvari raspoloženje! Uživajte u našem bazenu i sauni po promotivnim cenama, svakog dana (osim Ponedeljka), od 13-21h.

Read More

Manastiri u blizini Ivanjice

Ivanjica poseduje bogato istorijsko i duhovno nasleđe i u okolini Ivanjice možete posetiti neke od naših najpoznatijih manastira. Spisak manastira koje možete posetiti sami ili u našoj organizaciji.

Read More
Pomoć ili pitanje?