Team Building u Hotelu Park

Team Building Hotel Park Ivanjica

Dobrodošli u Hotel Park Ivanjica, vašu idealnu destinaciju za organizaciju nezaboravnih timbilding događaja. U srcu netaknute prirode Zapadne Srbije, naš hotel pruža savršeno okruženje za izgradnju timskog duha, unapređenje međusobne saradnje i stvaranje trajnih veza među članovima vašeg tima. Prepustite se našem iskusnom timu da vam omogući nezaboravno iskustvo koje će ojačati vašu radnu zajednicu.

Zašto Hotel Park Ivanjica?

Smeštaj

Ivanjica je prelepa varošica na reci Moravici smeštena u Zapadnoj Srbiji, poznata po svojoj bogatoj kulturnoj baštini i prirodnim lepotama. Zbog svog geografskog položaja i prirodnih karakteristika, Ivanjica je proglašena Vazdušnom banjom.

Wellness & SPA

Pobrinite se za vaše telo i duh u našem Wellness & SPA centru. Nudimo Vam širok spektar opuštajućih programa, uključujući zatvoreni bazen, masaže, saunu, tursko kupatilo, tepidarijum ležajke i naš vrlo popularan program detoksikacije.

Vazdušna banja

Pobrinite se za vaše telo i duh u našem Wellness & SPA centru. Nudimo Vam širok spektar opuštajućih programa, uključujući zatvoreni bazen, masaže, saunu, tursko kupatilo, tepidarijum ležajke i naš vrlo popularan program detoksikacije.

Gastronomija

Gastronomska raskoš koja će oduševiti vaš tim. U našim restoranima pružamo nezaboravna kulinarska iskustva. Uživajte u lokalnim ukusima u rustičnom ambijentu, internacionalnim jelima u modernom okruženju ili opuštenoj atmosferi na otvorenom.

Team Building koji se pamti!

Teambuilding hotel park

 

U Hotelu Park Ivanjica, shvatamo da svaki tim ima jedinstvene potrebe i ciljeve kada je u pitanju timbilding. Zato smo u saradnji sa našim partnerima osmislili širok spektar aktivnosti koje su prilagođene različitim preferencijama i interesovanjima. Bez obzira da li vaš tim preferira klasične timske izazove ili želi da se upusti u nešto neobičnije i adrenalinom ispunjeno, spremni smo da ispunimo sve vaše želje.

Naša paleta aktivnosti obuhvata sve, od klasičnih timskih igara poput prevlačenja kanapa, orijentacionih trka ili strategijskih igara, do ekstremnih avantura kao što su skakanje iz helikoptera, zip-lajn vožnja ili planinarenje kroz netaknutu prirodu Zapadne Srbije. Bez obzira na izbor, garantujemo sigurnost i profesionalno vođenje svake aktivnosti.

Naši partneri su stručnjaci u svojim oblastima i spremni su da prilagode svaku aktivnost vašim ciljevima. Bilo da želite da podstaknete timsku saradnju, unapredite komunikaciju, izgradite poverenje ili jednostavno nagradite svoj tim za postignute rezultate, naš tim će vam pomoći da postignete željene rezultate.

Uz fleksibilnost i posvećenost da ispunimo sve želje naših klijenata, Hotel Park Ivanjica je idealno mesto za organizaciju nezaboravnog timbilding događaja koji će ojačati vaš tim i ostaviti trajne uspomene. Dopustite nam da zajedno stvorimo jedinstveno iskustvo koje će inspirisati i motivisati članove vašeg tima.

Nastavljajući našu priču o nezaboravnom timbildingu u Hotelu Park Ivanjica, želimo istaći da smo tu kako bismo zadovoljili sve potrebe i želje naših klijenata.

Naša misija je da pružimo potpunu podršku tokom celog procesa planiranja i realizacije timbilding događaja. Naš tim stručnjaka će raditi sa vama u svakom koraku, počevši od inicijalnog planiranja i izbora aktivnosti, pa sve do realizacije događaja. Bez obzira na veličinu vašeg tima ili budžet, naša fleksibilnost nam omogućava da prilagodimo program kako bi odgovarao vašim specifičnim zahtevima.

Uz to, u Hotelu Park Ivanjica, gostima su na raspolaganju i dodatne usluge kao što su profesionalna fotografija ili video zapis događaja, personalizovane nagrade za učesnike i pobednike ili specijalno osmišljeni timski projekti koji će podstaći kreativnost i timski duh.

Sve u svemu, Hotel Park Ivanjica je više od samo mesta za timbilding – mi smo partner koji će vam pomoći da ostvarite vaše ciljeve i stvorite nezaboravno iskustvo za vaš tim. Dozvolite nam da vas vodimo kroz putovanje koje će inspirisati, motivisati i povezati članove vaše radne zajednice na jedinstven način.

Galerija

Kontaktirajte nas za nezaboravan Team Building događaj

Kontaktirajte nas ukoliko želite nezaboravan Team Building za Vas i vaše kolege. Odgovorićemo u najkraćem roku. Kontaktirajte nas putem informacija ispod ili putem kontakt formulara.

 

Kontakt Informacije

Kontakt formular

 

    Pomoć ili pitanje?